Share Next Entry
[Download] Adekan Drama CD.
cumikatchu


Now i'm listening to Adekan drama CD. 
You can support the mangaka and seiyuu by buy it at rakuten.

Seiyuu casts:

  • Yoshiwara Shiro : Fukuyama Jun (Okumura Yukio, Nura Rikuo, Kinose Azusa's voice actor)
  • Yamada Kojiro: Maeno Tomoaki (Shunpei Yamana, Kou Yukina's voice actor)
  • Yoshiwara Anri: Sakurai Takahiro (Kururugi Suzaku, Takahashi Misaki, Claude Faustus' voice actor)

I really love with the manga, very recommended! Interesting story with a beautiful art and full of BL fanservice LOLOL, you can read by download it via nakama scans.

Btw I already uploaded this drama CD on mediafire
if you're an Adekan fangirl, you can add + message me and i'll give you the password. :D)

Let's fangirling together~! <3



  • 1
terus gue baru sadar ini orang Indo, dan Sola... o<-< Do you remember me? Kai Natsuyou here :>

KAI!!!! OMG apa kabar?? masih suka ke event ga?? XDDDD

ya ampun udah lama bangeeeet hahahaha XD aktif twitter ga? fangirling di sana yu <3 jarang cek lj nih T_T

btw cek inbox buat passnya ya~ maaf lama hehehehe~

Udah juarang bangets, tapi masih suka dateng kadang. Suka ketinggalan info event ;__;

Iyaaa lama banjet XD Gue ga ada twitter, soalnya ga terlalu suka makenya D: Sebenernya jarang cek LJ juga sih, ini kebetulan lagi google Adekan eh nemu di sini <3

Gue aktipnya tumblr sama plurk, Sola ada akunnya ga?

Kalo ada add ya :D plurk: rightisfalse, tumblr: ayuuka

  • 1
?

Log in

No account? Create an account